În curs de procesare...
   
Autentificare sau Creati cont nou
   

Pentru a fi mereu in ajutorul utilizatorilor nostri, ne-am gandit sa oferim instructiuni pentru procesul de achizitionare a unui produs de pe site-ul nostru.

Pas. 1 In primul rand, se creeaza un cont nou, accesand link-ul Inregistrati-va din coltul din dreapta al site-ului. Astfel, se va ajunge la un formular de inregistrare, care trebuie completat ca in exemplul de mai jos. De mentionat, ca toate datele din formularul de mai jos, sunt fictive.

Pas. 2 Se bifeaza optiunea foloseste adresa de facturare in cazul in care doriti ca produsul sa fie livrat la adresa pe care ati completat-o mai sus.

Daca nu doriti ca produsele sa fie livrate la adresa respectiva, puteti debifa aceasta optiune si sa completati mai jos cu o alta adresa!

Pas 3 Alegeti un produs din catalogul nostru. Dupa ce ati ales produsul, apasati pe butonul Adauga in cos.

Pas 5 Se va deschide o fereastra noua, prin care sa confirmati adaugarea respectivului produs in cos. Pentru a inainte comanda, apasati butonul Procesare .

Pas 6 Se alege metoda de livrare si se inainteaza comanda

Pas 7 Se finalizeaza comanda, apasand butonul de finalizare comanda. Nu uitati sa bifati casuta de mai jos, declarand faptul ca sunteti de acord cu termenii impusi de catre site-ul nostru, altfel comanda nu va putea fi procesata !

Cele mai vândute

  Produs Codul produsului Preț
Cuptor electric A45BRP2 Cuptor electric A45BRP2

COD: A45BRP2

291.00 Lei
Calorifer Albatros CE-13A

COD: CE-13A

176.00 Lei
Masina semiautomata Albatros WM 2.5 Masina semiautomata Albatros WM 2.5

COD: WM 2.5

289.00 Lei
 


 

Viziteaza magazinul Hipermarket.ro pe ShopMania